Make your day different

Logo Cover

Nemate vremena (ni volje!) satima oslikavati pisanice? Donosimo 7 stajliš ideja s Instagrama koje ne iziskuju puno vremena ni truda

Uskrs samo što nije pokucao na vrata, a sada je pravo vrijeme da se bacite na oslikavanje pisanica koje će savršeno upotpuniti blagdanski stol i izmamiti osmijehe na lica vaših ukućana i gostiju. Ako još nemate ideju kako ukrasiti uskrsna jaja i diže vam se kosa na glavi od pomisli na višesatni proces izrade, u nastavku donosimo sedam jednostavnih, ali stajliš ideja s Instagrama koje ne zahtijevaju puno vremena i truda…

Pripreme za Uskrs u mnogim kućanstvima već su odavno počele, a neizostavan bio te priče je bojanje jaja kao tradicionalnog simbola najvažnijeg kršćanskog blagdana koji je pred nama.

Iako je izrada pisanica zabavna aktivnost u kojoj uživaju i mali i veliki, mnogi zaziru od činjenice da katkad može dugo trajati i iziskivati puno truda i pažnje.

@sweetimperfect

Ako još niste osmislili dizajn za ovogodišnje pisanice, a nemate volje dekorirati ih nekoliko sati, Instagram vrvi od genijalnih i stajliš rješenja čija izrada ne traje dugo i ne zahtijeva poseban umjetnički talent.

Proteklih godina posebno su popularna minimalistička uskrsna jaja, odnosno jednobojne pisanice s iscrtanim licima i drugim motivima, ali i one upotpunjene svježim cvjetićima, perjem i konopima.

@hanna_wol

Kako bismo vas potaknuli da pustite mašti na volju i u kratkom roku izradite pisanice koje će svakog ukućana i gosta ostaviti bez teksta, izdvojili smo sedam lakih, ali efektnih ideja s Instagrama:

@happydnsr
@greenweddingshoes
@cafzb
@thepapergazelle
@throughthesea_
@_alovelylittlelife
@simplynabiki

Foto: Instagram





Slični članci