Make your day different

Logo Cover

Antonija Mišura Sandrić najponosnija je mama – i to ne bez razloga! Dirljivom posvetom kćerkici Tari mnoge je dirnula do suza, a znamo i zašto

Usprkos pandemiji koronavirusa, slavlja u domu naše najljepše košarkašice Antonije Mišure Sandrić ne nedostaje – i to ne bez razloga. Naime, njena kćerkica Tara slavi prvi rođendan, a tim povodom ponosna majka pobrinula se da sve bude kao iz bajke. Atraktivna sportašica podijelila je očaravajuću fotografiju svoje skockane slavljenice, do čijeg je prvog rođendana s nestrpljenjem odbrojavala, posvetivši joj podužu emotivnu čestitku u kojoj je progovorila o tome kako joj je kćerkica svojim dolaskom na svijet iz temelja promijenila pogled na život…

‘U 2020. rođena je kraljica. Prije točno 365 dana stigla si u naš život. Nisi baš htjela odmah izaći, od pupčane vrpce koja ti je bila oko vrata i stalno te vraćala, ali na kraju je sve, hvala Bogu, prošlo dobro i stigla si u moj zagrljaj’, započela je presretna košarkašica Antonija Mišura Sandrić na Instagramu uz spektakularnu fotografiju svoje kćerkice Tare koja je sinoć prolavila prvi rođendan.

@antonijamisurasandric

Zgodna 32-godišnja članica hrvatske košarkaške reprezentacije ne krije koliko uživa u majčinskoj ulozi, a veliki dan svoje mezimice iščekivala je s nestrpljenjem.

Tome u prilog ide i činjenica da je nekoliko dana prije prvog rođendana malene Tare podijelila fotografiju dviju istih šljokičastih haljina rezerviranih za proslavu uz riječi: ‘Brojimo još tjedan dana do prvog velikog.’

@antonijamisurasandric

Kako bi mali kućni tulum bio za pamćenje, jedna od najljepših sportašica svijeta pobrinula se da njen dom vrvi od efektnih rođendanskih ukrasa, a kao točka na ‘i’ došla je torta s motivima ruža i svijećom u obliku broja 1.

U nastavku emotivne čestitke slavna košarkašica progovorila je o majčinstvu, poručivši kako ju je dolazak kćerkice Tare na svijet potpuno promijenio.

@antonijamisurasandric

Osjećaj da sam postala majka je nešto preposebno, a isto tako i jedna velika odgovornost za cijeli život. Kad se sjetim prvih mjeseci… Plačeš ti, plačem ja, jer ne znam što ti je, spavale bismo i jedna i druga, a ne možemo. Svašta nešto je bilo, ali isto tako kad se svega toga sjetim, opet imam najveći osmjeh na licu, jer znam da si moja’, napisala je ponosna mama na Instagramu, prisjetivši se jednog od najljepših trenutaka koje je proživjela s kćerkicom.

‘Nikad neću zaboraviti osjećaj kad smo izašle prvi put u šetnju, imala sam osjećaj da držim svoj najveći pehar i da mu se divim, toliko sam bila ponosna sama na sebe. Sretan ti prvi rođendan, mila moja curice, volim te zauvijek’, zaključila je i primila brojne čestitke oduševljenih obožavatelja.

@antonijamisurasandric

Antonija Mišura kćerkicu Taru dobila je sa suprugom i nekadašnjim košarkašem Markom Sandrićem kojeg poznaje još od najmlađih dana.

Kao djeca poznati supružnici bili su vrlo bliski prijatelji, a 2005. godine njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav u kojoj i danas uživaju kao i prvog dana.

@antonijamisurasandric

Članica hrvatske košarkaške reprezentacije i član Upravnog odbora košarkaškog kluba Šibenik u kolovozu 2015. izgovorili su sudbonosno ‘da’, a pet godina kasnije kao kruna ljubavi stigla im je mezimica Tara.

Foto: Instagram





Slični članci