Make your day different

Logo Cover

‘It’ cure s Instagrama imaju novog modnog favorita među torbicama! Model s kultnim potpisom već nosi titulu jednog od najtraženijih u 2021., a jasno je i zašto

Nakon vladavine vrećastih torbica s potpisom Bottege Venete modnu scenu preuzima model retro dizajna iz kolekcije drugog kultnog talijanskog brenda. Ako je suditi po Instagramu, Pradina torbica pod nazivom Cleo obilježit će 2021. godinu, a u svom ormaru već je imaju neke od najvećih svjetskih trendseterica. Dostupan u nekoliko različitih boja, ovaj modni dodatak u kratkom roku postao je predmet žudnje fashionistica diljem svijeta, usprkos vrtoglavo visokoj cijeni, a modni stručnjaci već ga tituliraju kao jednog od najtraženijih modela godine…

Modne entuzijastice izgubile su glavu za novom torbicom čuvene talijanske modne kuća Prada.

Model imena Cleo sve je češće viđen na Instagramu i ulicama modnih metropola, a svakim danom njegova popularnost munjevito raste.

@nakedeyebrows

Nakon što su modnom scenom dominirali modeli iz kolekcije talijanskog brenda Bottega Veneta, čini se kako će 2021. godina biti u znaku Pradinog modnog dodatka retro dizajna koji se s lakoćom uklapa u svačiji stil.

Minimalistička torbica prvi je put predstavljena još tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća, no dizajneri su je odlučili ‘vratiti’ u nešto suvremenijem izdanju i to u pet različitih boja.

@myparisian.shopper

Nije čudo da je Cleo model u kratkom roku osvojio brojne fashionistice i neke od svjetskih modnih ikona, poput dizajnerice Gilde Ambrosio, blogerica Chiare Ferragni, Camille Charrière i Emili Sindlev, jer se zbog jednostavnog dizajna može nositi na bezbroj različitih

načina.

Osim uz elegantne odjevne komade, ova torbica idealno se slaže i uz one nešto ležernijeg karaktera pa se s lakoćom može isfurati čak i uz trenirku.

@julia.dalia

Na žalost brojnih zaljubljenica u modu, cijena ovog modnog dodatka baš i nije malena. Svi koji je žele u svom ormaru, morat će izdvojiti otprilike 12.100 kuna, a mogu birati između pet različitih boja: crne, bijele, metallic srebrne, nježno ružičaste i pastelno zelene.

Osim na službenoj stranici brenda, Prada Cleo torbica dostupna je u prodaji i u brojnim drugim internetskim dućanima koji dostavljaju u Hrvatsku.

Prada, € 1,600

Istražili smo kako it djevojke s Instagrama furaju Prada Cleo torbicu u svakodnevnim prilikama, bilo da se radi o ležernim ili svečanim odjevnim kombinacijama:

@mija_mija
@sabinasocol
@garderobestories
@_julianesina_
@mivvua
@_julianesina_
@good_happens
@trendsetter.ua
@olgakudryashova__
@pepamack
@i_am_your_shopper
@trinig
@miashop.it
@micahgianneli
@gildaambrosio
@karina_nigay

Foto: Instagram / Prada





Slični članci