Make your day different

Logo Cover

U dobi od 24 godine preminuo sin legendarnog supermodela Stephanie Seymour! Ikona 90-ih otkrila uzrok smrti i oprostila se riječima koje slamaju srce

Obitelj bivšeg supermodela Stephanie Seymour proživljava najteže trenutke. Naime, Harry Brant, sin nekadašnje manekenke i milijardera Petera Branta preminuo je uslijed predoziranja u dobi od samo 24 godine. Beživotno tijelo mladog manekena i poduzetnika pronađeno je svega nekoliko dana prije nego li je trebao otići na odvikavanje od droga. Shrvani roditelji oglasili su se o nemjerljivom gubitku voljenog člana obitelji i odali mu počast emotivnim priopćenjem koje slama srce…

Mladi maneken Harry Brant, sin nekadašnjeg supermodela Stephanie Seymour i poduzetnika Petera Branta, napustio nas je u dobi od 24 godine, piše New York Times.

Kako je otkrila njegova slavna obitelj, mladić, koji se godinama borio s ovisnošću, protekle nedjelje slučajno se predozirao i preminuo samo nekoliko dana prije nego što je trebao krenuti na rehabilitaciju.

@stephanieseymourtribute

Proslavljena manekenka i milijarder teško se nose s tragičnim gubitkom sina, no uspjeli su skupiti snage da se obrate javnosti, a u emotivnom priopćenju nisu se trudili sakriti koliko im je teško.

‘Zauvijek ćemo tugovati, ova razorna bolest uništila mu je život. Postigao je puno u svoje 24 godine, ali nikada nećemo imati priliku vidjeti koliko je još toga Harry mogao učiniti’, započeli su Stephanie i Peter u svom pismu koje je objavljeno u New York Timesu.

@revistalux

‘Harry nije bio samo naš sin, bio je divan brat, voljen unuk, brižan prijatelj… Bio je kreativna, moćna duša puna ljubavi, koja je unijela svjetlost u srca mnogih. Bio je doista predivna osoba izvana i iznutra’, stoji u priopćenju koje potpisuju njegovi ožalošćeni roditelji, 27-godišnji brat Peter i sestra 16-godišnja sestra Lilly.

Za Harryjem Brantom tuguje i njegov polubrat Dylan Thomas Andrews, 31-godišnji sin Stephanie Seymour, kojeg je dobila tijekom prvog braka s glazbenikom Tommyjem Andrewsom, kao i četvero polubraće i polusestara iz očeva prvog braka.

@theallianceofbeauty

Inače, prerano preminuli sin legendarnog supermodela vrlo mlad krenuo je majčinim stopama i ostvario se kao maneken. Iako mu je bilo tek 24 godine, za života je surađivao s renomiranom francuskom kućom Balmain, a usto je i snimao za modnu bibliju Vogue.

Tu nije bio kraj njegovim uspješnim poslovnim angažmanima. Naime, Harry je s bratom predstavio liniju dekorativne kozmetike za kultni brend MAC namijenjenu i ženama i muškarcima, a u tinejdžerskim danima pisao je kolumnu za očev časopis Interview.

@supermodels_work

Iako je vrlo mlad izgradio vrlo uspješnu karijeru modela i novinara, život Harryja Branta 2016. godine krenuo je nizbrdo. Osim što je prekinuo obrazovanje na fakultetu, uhićen je zbog sumnje da nije platio vožnju taksijem, a usto je bio optuživan za krađu, ometanje policajca i posjedovanje droge.

Iako se činilo kao da je konačno odlučio okrenuti novu životnu stranicu i ostaviti se poroka, mladog manekena ovisnost je stajala života i ostavila u tuzi obitelj, prijatelje i obožavatelje diljem svijeta.

@harry_brant

Podsjećamo, Stephanie Seymour jedna je od najuspješnijih manekenki svih vremena koja je vrhunac svoje slave doživjela krajem prošlog stoljeća.

Kontroverzna ikona devedesetih osvojila je svijet pojavljivanjem u spotu za pjesmu ‘November Rain’ kultnog rock benda Guns N’ Roses, a u to vrijeme ljubila je frontmena Axla Rosea.

Pogledajte VIDEO:

Od 1989. do 1990. godine, Stephanie je bila udana za glazbenika Tommyja Andrewsa, a tijekom braka bivši supružnici dobili su sina Dylana.

Drugu šansu braku nekadašnja manekenka dala je sa suprugom Peterom Brantom kojem je rekla ‘uzimam’ 1995. godine. Slavni par odlučilo se razvesti 2009., no godinu dana kasnije ponovno se pomirio.

@stephanieseymour

Do 1991. godine sramežljiva djevojka u usponu izrasla je u pravu zavodnicu i mamila uzdahe isklesanim tijelom na naslovnici Playboya, a u narednih nekoliko godina ostvarila je zavidnu karijeru modela i postala jedna od najuspješnijih manekenki svijeta.

Foto: Instagram





Slični članci