Make your day different

Logo Cover

Novopečena mama Gigi Hadid poharala ulice u društvu kćerkice, sve oči bile su uprte u elegantni kaput iz Manga koji je u kratkom roku osvojio mnoge fashionistice

Krajem rujna Gigi Hadid donijela je na svijet prvo dijete, kćerkicu koju je dobila s dugogodišnjim partnerom i glazbenikom Zaynom Malikom. Otkako je postala majka, jedna od najuspješnijih manekenki sve svoje slobodno vrijeme posvećuje novopridošloj mezimici s kojom je nedavno ulovljena u šetnji New Yorkom. Kao i obično, mlađahna manekenka zaplijenila je pažnju elegantnim stajlingom u kojem glavnu ulogu igra kaput s Mangovim potpisom pristupačne cijene…

Nakon što je u rujnu postala majka djevojčice, čije ime još nije poznato, slavna ljepotica Gigi Hadid ne krije koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

Uspješna 25-godišnja manekenka svoju mezimicu vješto skriva od očiju znatiželjnika, no nedavno ju je izvela u šetnju Velikom Jabukom i u skockanom izdanju mamila poglede prolaznika.

onedirecton_ot5

Novopečena mama poznata je kao jedna od najbolje odjevenih dama svijeta, a tu titulu iznova je opravdala fenomenalnim stajlingom u koji bi rado uskočila svaka fashionistica.

Modna influencerica zavrtjela je odjevnu kombinaciju oko komada s potpisom Hrvaticama omiljenog brenda pristupačnih cijena – Manga.

@mysweetiegigi

Radi se o kariranom kaputu oversized kroja iz nove kolekcije španjolskog high street diva koji je u kratkom roku pobudio velik interes među zaljubljenicama u modu.

Smeđi model duljine do koljena dostupan je u prodaji na službenoj stranici brenda te u većini fizičkih dućana u gotovo svim veličinama, a na radost modnih ovisnica, cijena mu iznosi svega 700 kuna.

Mango, 699,90 kn

Ispod elegantnog kaputa s high street potpisom Gigi Hadid odjenula je klasičnu bijelu majicu i bež hlače ravnog kroja, a svoj look zaokružila je parom obuće koji ove sezone nema konkurenciju.

Pogađate – riječ je o čizmama do koljena s visokim potpeticama. Model od brušene kože u nijansi senfa djelo je popularnog talijanskog brenda Dear Francis. Ove chic čizme slavnu manekenku stajale su otprilike 5.800 kuna.

Dear Frances, $938

Kako bi odjevnu kombinaciju podigla na višu razinu, američka it djevojka posegnula je za smeđim šeširom s krznenom ispunom.

Efektni modni dodatak pripada kolekciji renomirane francuske kuće Louis Vuitton, a na službenoj stranici može se kupiti za oko 6.800 kuna.

Louis Vuitton, $1,110

Kao točka na ‘i’ došle su sunčane naočale retro okvira s ružičastim staklima i crna zaštitna maskica bez koje, zbog trenutne epidemiološke situacije, više ne možemo zamisliti niti jedan outfit.

Inače, Gigi Hadid i Zayn Malik još uvijek nisu otkrili ime tromjesečne kćerkice, no manekenka je objavila kako se konačno vraća na posao.

@streetstyle_celebritycloset

Čini se kako joj je devet mjeseci trudnoće bila i više nego dovoljna pauza od modnih pisti i snimanja, a sada se polako vraća u igru i nastoji balansirati između majčinskih i poslovnih obveza.

Foto: Instagram / promo





Slični članci