Make your day different

Logo Cover

Ružičasta torbica bit će vladarica 2021. godine! Izdvajamo 14 efektnih modela sa sniženja i otkrivamo kako ih s lakoćom uklopiti u svaki stajling

Svaka fashionistica zna da nema boljeg načina za razbijanje zimskog sivila nego efektnim modnim dodacima u jarkim i vedrim bojama. S obzirom na to da u popularnim dućanima i dalje traju sezonska sniženja, pravo je vrijeme da osvježite garderobu novom torbicom koju ćete moći furati čitave godine, a ove sezone posebno su se istaknule – ružičaste. U nastavku otkrivamo kako ih modne ovisnice s Instagrama uklapaju u svoje stajlinge i izdvajamo 14 sniženih modela za svačiji ukus koje osvajaju na prvi pogled…

Baš kao i prošla, 2021. godina donijet će lavinu novih trendova, ali i u centar pažnje staviti neke vječne kojima se uvijek rado vraćamo. Jedan od njih je i ružičasta boja, sinonim za ženstvenost, koja u trenu podiže i najdosadniju odjevnu kombinaciju.

Osim na odjeći, jarke i efektne nijanse ružičaste boje dominirat će modnom scenom i na torbicama, što najbolje potvrđuju kolekcije renomiranih modnih imena i outfiti trendseterica s Instagrama.

@blaireadiebee

Prema pisanju WhoWhatWeara, ružičasta boja suvereno će vladati ulicama u 2021. godini i nositi ‘it’ status. Bilo da je riječ o fuksiji, Barbie rozoj ili nešto tamnijoj ružičastoj, u narednoj godini na nosit će se apsolutno svaka nijansa.

Jarko ružičasta torbica može se kombinirati uz klasične crne i bijele odjevne komade, a posebno je efektna u kombinaciji s bež, sivom, narančastom, zelenom, ljubičastom i tamnoplavom bojom.

@lulstouch

Ako ste pobornica akromatskih ili neutralnih boja, ružičastu iskoristite kako biste u svoj stajling unijeli dozu vedrine i romantike. U slučaju da se volite igrati s nekoliko nijansi iste boje i furati monokromatske odjevne kombinacije, posegnite za upečatljivom torbicom koja će sjesti kao točka na ‘i’.

Osim minimalističkih modela, modne ovisnice najradije biraju i one upotpunjene chic detaljima, poput lanca, zakovica, resa i printeva koje ne mogu proći nezapaženo gdje god se pojavili.

@ninasandbech

Razmišljate li o kupnji ružičaste torbice, istražili smo sniženu ponudu u omiljenim dućanima i izdvojili 14 modela vrijednih svake lipe koje još stignete ugrabiti:

Zara, 99,90 kn
Zara, 149,90 kn
ASOS, €14
Mango, 129,90 kn
Accessorize, 80,50 kn
Topshop, £8
Topshop, £8
Dries Van Noten, €325
The Row, €368
Wandler, 549 €
Karl Lagerfeld, 157 €
By Far, 313 €
Versace, 773 €
Pinko, 193 €

It djevojke s Instagrama već su nabavile ružičaste torbice, a evo kakve modele najradije biraju i kako ih nose u svakodnevnim prilikama:

@de_yeg_style
@pearls.kw
@juliannawilde
@ninasandbech
@de_yeg_style
@juliannawilde
@blaireadiebee
@ninasandbech
@blaireadiebee
@de_yeg_style
@fashion_viadi
@streetstylespy
@streetstylespy
@streetstylespy
@lulstouch
@lulstouch
@ninasandbech
@pearls.kw

Foto: Instagram / promo





Slični članci