Make your day different

Logo Cover

Ova 4 znaka Zodijaka posebno su slaba na bivše ljubavi, kada im u novoj vezi postane dosadno ruka će im sama posegnuti za mobitelom….

Povjerenje je važno u svakoj vezi, ali ponekad nas ono zrno sumnje jednostavno ne može prestati izjedati. Često, ne bez razloga. Koliko god se trudili vjerovati partneru, neki znakovi Zodijaka, više od drugih, brinu gdje je i s kim je, a najveću glavobolju zadaje im pomisao da se možda ponovno dopisuje ili viđa s bivšim, odnosno bivšom.

Ako je vjerovati astrologiji, na pojedine horoskopske znakove ipak trebamo više pripaziti, budući da je njima teže pustiti prošlost da bude prošlost pa je i vjerojatnije da će ponovno stupiti u kontakt s nekadašnjom ljubavi, piše Pinkvilla.

Bik

Jednom kada Biku postane dosadno, ruka mu odmah poleti prema mobitelu. Ne uspije ni promisliti, a već napiše poruku bivšoj/bivšem i stisne pošalji. Teško mu je oduprijeti se tom nagonu i zato mu treba netko da ga nagovori suprotno.

@insta2fashionista

Lav

Lavovi vole biti u centru pozornosti, čak i ako ta pozornost dolazi od krivih osoba. Upravo zbog toga im se ideja da se jave bivšoj ili bivšem čini primamljiva. To im stvara osjećaj uzbuđenja i pumpanja ega, a ti su osjećaji za Lava neophodni dio svakodnevice.

@insta2fashionista

Blizanci

Blizanci vole tračeve, a vole i kada su oni u centru nekog trača. Zato će često prouzrokovati kontroverzne situacije, a nerijetko će se javiti i svojim bivšim ljubavima, samo kako bi se u društvu imalo što pričati.

@insta2fashionista

Rak

Rakovi su emotivna bića i zato im je teško oduprijeti se osjećajima i sjećanjima. Koliko god se trudili okrenuti budućnosti, prošlost ih stalno vuče natrag. Bez obzira koliko su uspomene sretne ili tužne, velika je šansa da će poslati poruku bivšem ili bivšoj.

@victoria_fox

Foto: Instagram
Izvor: Pinkvilla





Slični članci