Make your day different

Logo Cover

Ovome se nitko nije nadao! Chrissy Teigen nakon obiteljske tragedije šokirala (i oduševila!) novogodišnjom odlukom i pokazala kako joj pristaje ljubičasta boja kose…

Slavni bračni par Chrissy Teigen i John Legend blagdane provode na Karibe, a koju je novogodišnju odluku ondje donijela bivša manekenka, koja je prije dva mjeseca doživjela veliku tragediju kada je u petom mjesecu trudnoće izgubila treću bebu koju je željno iščekivala sa suprugom, ali i kad je planira sprovesti u djelo otkrila je na svojem Instagramu. I oduševila….

Atraktivna 34-godišnja televizijska zvijezda Chrissy Teigen sa suprugom John Legendom, slavnim glazbenikom, i njihovo dvoje djece, trenutno uživa na Karibima. 35 – godišnja Chrissy nizom fotografija pokazala je kako ondje uživa u krugu najmilijih, a sad je otkrila i jednu od novogodišnjih odluka koju planira sprovesti u djelo čim se vrati kući.

Bivša manekenka pozirala je s novom, svjetlo ljubičastom, nijansom bojom kose, a ta je drastična promjena, koja rijetko kome pristaje, u njezinom slučaju pun pogodak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy je prije dva mjeseca doživjela je veliku tragediju kada je u petom mjesecu trudnoće izgubila treću bebu koju je željno iščekivala sa suprugom Johnom Legendom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Na neko vrijeme povukla se iz medija, ali sada je svima jasno dala do znanja kako svim silama pokušava prebroditi bol i tužna sjećanja.

‘Ovo sam ja i moje tijelo još jučer. Iako više nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti’, napisala nedavno Chrissy i tako dala naslutiti da su ožiljci zbog komplikacija u trudnoći i gubitka sina još svježi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)


Chrissy Teigen i glazbenik John Legend, koji je prije dvije godine proglašen najseksi muškarcem prema izboru magazina People, roditelji su dvoje djece – četverogodišnje kćerkice Lune i dvogodišnjeg sinčića Milesa. Zaljubljeni supružnici upoznali su se 2007. na snimanju Johnovog spota za pjesmu ‘Stereo’, a u bračnu luku uplovili su šest godina kasnije na talijanskom jezeru Como.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Foto: Instagram





Slični članci