Make your day different

Logo Cover

Michelle Pfeiffer više nije plavuša! U sedmom desetljeću života drastično promijenila izgled, svi se slažu da joj nova boja kose izvrsno pristaje

Holivudska miljenica Michelle Pfeiffer već desetljećima njeguje prirodnu, plavu boju kose, no sada se odlučila na drastičnu promjenu imidža i ostavila sve bez daha. Proslavljena glumica obojila je kosu u crveno za potrebe snimanja filma ‘French Exit’, koji bi svjetlo dana trebao ugledati za nekoliko mjeseci, a svi se slažu da joj vatrena nijansa izvrsno pristaje…

Zgodna Michelle Pfeiffer oduvijek je poznata po svojim prirodnim plavim uvojcima koje njeguje već dugi niz godina, no sada otišla u potpuno drugačijem smjeru i drastično promijenila izgled. Nagrađivana 62-godišnja glumica obojila je kosu u crveno i pohvalila se novim imidžem na Instagramu, a njezini obožavatelji obasuli su je komplimentima.

@michellepfeifferofficial

Zvijezda filma ‘Lice s ožiljkom’ objavila je selfie u dotjeranom izdanju kako bi se pohvalila novom bojom kose i u kratkom roku izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama.

‘Postajem Frances Price. Make-up mi je radila Valli O’Reilly, a frizuru Carol Hemming’, poručila je zadovoljno Michelle u objavi, otkrivši kako se na drastičnu promjenu imidža odlučila za potrebe snimanja filma ‘French Exit’.

@michellepfeifferofficial

Inače, ‘French Exit’ je nadrealna komedija koju je režirao Azazel Jacobs, a snimljena je prema istoimenom romanu Patricka deWitta, koji je također napisao scenarij. Priča prati nasljednicu s Manhattana koja s posljednjim novcima seli u Pariz sa sinom i suprugom reinkarniranim u mačku. Ovaj film trebao bi se premijerno prikazivati u kinima od početka veljače, a obožavatelji zgodne glumice s ga s nestrpljenjem iščekuju.

@michellepfeifferofficial

Iako je već u sedmom desetljeću života, Michelle Pfeiffer može se pohvaliti zavidno vitkom figurom i mladolikim licem. Usprkos tome što je često imamo prilike vidjeti skockanu, u jednom intervjuu izjavila je kako do 40. godine nije posvećivala dovoljno pažnje svom izgledu i zdravlju.

‘Do svoje 40-e nisam se puno opterećivala njegom lica i tijela. Pušila sam, jela sam sve što sam poželjela, a lice sam umivala običnim sapunom. Kad bih to rekla, svi su se zgrozili. Sad mi je najvažnije ostarjeti sa stilom i ne izgledati poput voštane figure’, poručila je tada glumica koja je u sretnom braku s Davidom E. Kelleyjem, tvorcem kultne serije ‘Ally McBeal’ već dugih 27 godina.

Foto: Instagram





Slični članci