Make your day different

Logo Cover

Ljupka Gojić i Helena Šopar istu haljinu isfurale su na nekoliko posve različitih načina! Našli smo 2 slična modela u vatreno narančastoj boji s visokim prorezom

Narančasta boja bila je ultimativni hit tijekom ljetne sezone, a čini se kako njezina popularnost ne jenjava ni u hladnim mjesecima. Idealna za razbijanje jesenskog sivila, ova boja osvojila je i dvije domaće dizajnerice – Helenu Šopar Zadro i Ljupku Gojić Mikić, koje su je isfurale na elegantnoj dugoj haljini s prorezom. Promišljenim stiliziranjem svaka od njih istom odjevnom komadu dala je novo ruho i zaradila čistu peticu, a mi smo pronašli dva slična modela s kojima možete postići sličan look

Ljeto je bilo u znaku efektne narančaste boje, no to ne znači da ona pada u zaborav s dolaskom hladnijih dana. Iako mnoge modne ovisnice preferiraju nositi neutralne tonove tijekom jeseni i zime, katkad valja unijeti malo vedrine u svoj stajling odabirom statement komada u jarkoj nijansi kao što je narančasta. Da je tako, nedavno su potvrdile i dvije poznate Hrvatice koje su isfurale isti odjevni komad na dva posve različita načina.

@soparcollection

Riječ je o dugoj narančastoj haljini s visokim prorezom i bijelom čipkom oko ovratnika s potpisom popularnog brenda Sopar Collection iza kojeg stoje poznate sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Šopar Rebić. Modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić najčešće pribjegava nošenju odjeće s vlastitim potpisom, no s vremena na vrijeme napravi iznimku i prošeće komade omiljenih high street brendova i drugih hrvatskih dizajnera. Tako je još jednom uskočila u kreaciju svojih kolegica i bliskih prijateljica i pustila je da govori sama za sebe. Osnivačica brenda Jolie Petite ovog je puta odbacila modne dodatke i uz narančastu haljinu uparila tek crne robusne gležnjače, dok je kreatorica ovog odjevnog komada igrala na potpuno drugačiju kartu.

@soparcollection

Helena Šopar Zadro istoj haljini dala je novo, nešto ležernije ruho, uparivši je uz kultnu hoodicu koja ove sezone slovi za jedan od najtraženijih komada. Baš kao i njezina prijateljica Ljupka Gojić Mikić, 34-godišnja bivša manekenka i dizajnerica odjenula je ju na gole noge, a svoj look zaokružila je maslinasto zelenim combat čizmama do koljena. Narančasta haljina s prorezom i dalje se prodaje na službenoj stranici brenda Sopar Collection po cijeni od 1.500 kuna te je dostupna u još dvije različite boje.

@soparcollection

Inače, narančasta boja povezana je s radošću, pozitivnošću i toplinom, što je čini idealnim izborom za razbijanje jesenskog sivila. Osim što pomaže u liječenju depresije, ima okrepljujući efekt te potiče mentalnu aktivnost. Nedostaje li u vašem ormaru narančasta haljina s prorezom, pronašli smo još dva fantastična (snižena!) modela u popularnim dućanima s kojima u trenu možete posuditi jedan od ova dva looka:

Bershka, 149,90 kn
ASOS, €104

Foto: Instagram / ASOS / Bershka





Slični članci