Make your day different

Logo Cover

Zara predstavila prvi advenstki kalendar koji će oduševiti beauty ovisnice! Svaki od 24 (genijalna!) proizvoda stajat će vas samo 32 kune

Ususret blagdanima španjolski modni div Zara osmislio je fantastičan novitet koji će oduševiti svaku beauty ovisnicu. Radi se o prvom adventskom kalendaru s potpisom Hrvaticama omiljenog high street brenda koji u sebi krije 24 proizvoda iznenađenja, poput parfema i svijeća nastalih u suradnji s londonskom kompanijom Jo Malone. Iako cijena ovog specijalnog blagdanskog seta nije malena, mnogi će se složiti da ono što za nju dobivate vrijedi svake lipe…

Iako je španjolski brend Zara primarno fokusiran na odjeću i modne dodatke, ove sezone lansirao je poseban proizvod koji će svaku beauty ovisnicu ostaviti bez daha. Naime, high street gigant predstavio je prvi adventski kalendar s osobnim potpisom pod nazivom Beauty Wardrobe Zara Emotions u kojem možete pronaći neke od najzanimljivijih kozmetičkih proizvoda nastalih u suradnji s londonskim beauty brendom Jo Malone.

Zara

Zarin advenstski kalendar sadrži devet parfema, osam mirisnih svijeća, nekoliko losiona za njegu kože tijela te gelove za tuširanje koji se kriju u 24 kućice. Također, Beauty Wardrobe Zara Emotions kalendar krije i jedno iznenađenje, a to je poseban ekskluzivan miris namijenjen upravo za 25. prosinac, odnosno Božić, koji je za sada dostupan samo u sklopu tog zvjezdanog proizvoda. Nakon blagdanske sezone isti će se moći kupiti u Zarinim dućanima i na službenom web shopu.

Zara

Želite li se počastiti Zarinim adventskim kalendarom ili ga pak planirate darovati nekoj zaljubljenici u kozmetiku i svijeće, za njega ćete morati izdvojiti 800 kuna. Iako se na prvi pogled čini skupim, mnogi će se složiti kako je to razumna cijena za količinu kozmetičkih preparata koje u njemu dobivate. Naime, uložite li u Beauty Wardrobe Zara Emotions kalendar, svaki od 25 proizvoda zapravo plaćate samo 32 kune. Možete li odoljeti?

Foto: Zara





Slični članci