Make your day different

Logo Cover

Sonja Kovač zaustavljala promet u must have kožnim hlačama koje su prešišale i klasični crni model, ali nije jedina…

Blogerica Sonja Kovač svakodnevno inspirira zaljubljenike u modu stajliš izdanjima koja objedinjuju sve vruće trendove, a nedavno je osvajala zagrebačke ulice u jednom od must have komada sezone. Popularna influencerica glavnu ulogu svog outfita dodijelila je kožnim hlačama boje konjaka, uparvši ga uz blazer identične nijanse i najtraženiju torbicu na svijetu. Ipak, autorica bloga ‘XOXO Sonja’ nije jedina koja je ovih dana prodefilirala u elegantnom modelu kožnih hlača koje su prešišale i klasični crni model. Sličnima se nedavno pohvalila i njemačka modna ikona Füsun Lindner, prošetavši ih u potpuno drugačijoj varijanti…

Influencerica Sonja Kovač s razlogom slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a tu titulu iznova je opravdala genijalnim stajlingom koji se vrti oko ‘the’ komada sezone. Nakon vladavine crne kože, ove jeseni sve je popularnija ona boje konjaka, a to je potvrdila i 36-godišnja autorica bloga ‘XOXO Sonja’.

@xoxosonjakovac

Zgodna Bjelovarčanka sa zagrebačkom adresom pokorila je ulice glavnog grada u odjevnim komadima koje potpisuje poznati talijanski brend Benetton. Uz kožne hlače ravnog kroja u nijansi konjaka, vrijedne 600 kuna, Sonja Kovač uparila je klasični sako identične boje za koji je izdvojila dodatnih 750 kuna. Ispod blazera našla se minimalistička crna dolčevita koja je stvorila oku ugodan kontrast i dodatno naglasila upečatljivu nijansu smeđe boje.

@xoxosonjakovac
Benetton, 599,90 kn

Poslovni look atraktivna blogerica podigla je na višu razinu elegantnim štiklama kakve svaka žena treba u svom ormaru. Riječ je o bezvremenskom, lakiranom modelu crne boje pod nazivom Anouki iz kolekcije renomiranog britanskog dizajnera malezijskih korijena Jimmyja Chooa. Profinjene cipele s visokim potpeticama stajale su je otprilike 4.000 kuna.

Jimmy Choo, 525 €

Kao točka na ‘i’ dvobojnom modnom izdanju lijepe influencerice došla je najtraženija torba na svijetu s potpisom talijanskog brenda godine Bottega Veneta. Model imena The Pouch u crnoj boji postao je predmet žudnje brojnih zaljubljenica u modu čim se pojavio, usprkos paprenoj cijeni od oko 13 tisuća kuna, a u svom ormaru isti imaju i brojne druge Hrvatice, poput Izabel Kovačić, Viktorije Rađe i Branke Krstulović.

Bottega Veneta, €1,720

Da su kožne hlače boje konjaka apsolutni must have sezone, potvrdila je i još jedna svjetski poznata blogerica. Njemačka modna ikona Füsun Lindner nedavno je prošetala u vrlo sličnom modelu, uparivši ga uz nešto drugačije komade od Sonje Kovač. Zanosna influencerica spojila ih je s kožnom bluzom i tako postigla dojam kombinezona.

@fusunlindner

Monokromatsko izdanje ‘razbila’ je trendi modnim dodacima, poput prošarane mornarske kape, mrežastih salonki s lancem koje potpisuje Bottega Veneta, kao i novijim modelom Pouch torbice u nijansi konjaka upotpunjenim drškom. Dok je za štikle izdvojila oko 9.200 kuna, torbica ju je stajala dodatnih 14.400 kuna.

Bottega Veneta, $ 1,436
Bottega Veneta, $3,350

Ako i sami žudite za kožnim hlačama boje konjaka, izdvojili smo šest modela iz aktualne ponude za svačiji ukus, budžet i stil građe koje još uvijek stignete ugrabiti:

Zara, 119,90 kn
Zara, 229,90 kn
Zara, 229,90 kn
Mango, 1.199,90 kn
Frame, €1,075
Stella McCartney, €625

Foto: Instagram / promo





Slični članci