Make your day different

Logo Cover

Ovih 5 znakova Zodijaka jedva čekaju započeti svađu! I najmanja ih sitnica može izbaciti iz takta, žustro će se raspravljati čak i kada nisu u pravu

Malo tko voli svađanje, no osobe rođene u pojedinim znakovima Zodijaka u tome su pravi maheri. Iako možda nisu temperamentne naravi, kada ih izbacite iz takta ili im zaprijetite, u trenu će započeti žustru svađu kako bi dokazali da su u pravu (čak i onda kada nisu!). U nastavku doznajte kojih pet horoskopskih znakova najčešće započinju svađu i u situacijama kad za tim nema potrebe…

Neke osobe naprosto ne mogu odoljeti da ne započnu svađu čak i zbog najmanje sitnice koja ih je izbacila iz takta, a u tome veliku ulogu igra horoskopski znak u kojem su rođene. Za razliku od većine znakova Zodijaka, koje odlikuje diplomatski pristup problemima i miroljubiva narav, njih pet radije će se posvađati nego riješiti stvari mirnim putem, čak i onda kada nisu u pravu. U nastavku doznajte o kojim je horoskopskim znakovima riječ.

@absolutely4woman

Ovan

Ovnove odlikuje ratobornost, impulzivnost i temperamentna narav. Lako ih je izbaciti uz takta, stoga morate biti oprezni kada im se obraćate, jer nikada ne znate kada će im ‘prekipjeti’. Kada se naljute, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka to će vam jasno i pokazati, a pritom neće birati riječi. S obzirom na to da uglavnom prvi započinju svađu, Ovnovi iz nje gotovo uvijek izlaze kao pobjednici.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika rijetko pristaju na kompromise te agresivno pristupaju svemu što im nije po volji. Ne odgovara im kada se netko ne slaže s njihovim stavovima i mišljenjem pa jedna kriva rečenica može u trenu postati razlog velike svađe. Bikovi su poznati kao vrlo strastvene osobe, a ta osobina posebno se ističe kada se svađaju. Jednom kada ih razljutite, mogli bi se svađati danima. Čak i kada su u krivu, osobe rođene u ovom znaku Zodijaka to neće priznati.

@taylorlashae

Blizanac

Blizanci vole da je uvijek sve po njihovom, a kada ih netko u tome spriječi, neće samo sjediti prekriženih ruku, nego će se odmah posvađati. Osobe rođene u znaku Blizanaca preferiraju argumentiranu raspravu jer su riječi njihovo najsnažnije i najbrutalnije oružje. Blizanci mogu biti vrlo nepredvidivi kada se svađaju pa je teško znati kako će reagirati na određene stvari. Iako se doimaju smirenima, kada ih isprovocirate, postaju agresivni i ‘otrovni’ jer se tada budi njihova druga strana.

Lav

Lavovi su vrlo ponosne osobe i uvijek se trude razmišljati pozitivno, ali ako čuju da o njima pričate negativne stvari ili im pak zaprijetite, ego će im narasti i jako će se razljutiti. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku ne vole kada ih netko vrijeđa ili im prijeti pa neće imati milosti kada se nađu u takvoj situaciji. Lavovi imaju snažan karakter i generalno se dobro slažu sa svima, no ako ih nešto uzruja, u trenu će započeti svađu. Dobra stvar je to što ih je lako umiriti, stoga svađa neće trajati dugo, ali bi mogla biti intenzivna.

@absolutely4woman

Škorpion

Iako nisu agresivne naravi, Škorpioni će se razljutiti kada se osjete povrijeđenima, a tada mogu postati nasilni. Vikat će, bacati stvari i udarati šakom od zid, samo kako bi izbacili bijes i pokazali vam koliko su ljuti. Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka nije tako lako uzrujati, ali ako vam to pođe za rukom, odmah će započeti svađu a nije rijetkost da se dodirnu nekih situacija iz prošlosti za koje vas i dalje smatraju krivima.

Foto: Instagram / Izvor: YourTango





Slični članci