Make your day different

Logo Cover

Baršun je opet u igri! Našli smo 16 chic odjevnih komada od sofisticirane tkanine koja bi ove sezone mogla zasjeniti čak i kožu

Ako je suditi po kolekcijama renomiranih modnih kuća i popularnih high street brendova, ove jeseni na ulice se ponovno vraća jedan pomalo zapostavljeni materijal – baršun. Tkanina koja unosi glamur u jesensku garderobu zahvalna je za nošenje tijekom hladnijih mjeseci, jer dobro grije i izgleda vrlo efektno u kombinaciji s bilo kojim drugim materijalom. Plišani komadi već su stigli na police omiljenih dućana i u kratkom roku osvojili fashionistice s Instagrama, a mi smo izdvojili 16 najljepših iz kojih se nećete skidati cijele sezone…

Uz neizostavnu kožu u narednim mjesecima ulice će preplaviti još jedan materijal koji govori sam za sebe i odzvanja glamurom uz što god da ga uparite.

Riječ je baršunu, sofisticiranoj tkanini koju ili volite ili mrzite, a njegova najveća prednost je činjenica da je jednako topao i udoban koliko i luksuznog izgleda.

@gittabanko

Hit baršunasti komad je odijelo komotnog kroja i toplih ‘jesenjih’ nijansi, kao i ono u vječnoj crnoj i ljubičastoj boji. Osim što se mogu nositi zajedno, sako i hlače sjajno se kombiniraju i uz bilo koji drugi odjevni predmet kada je riječ o ležernijim prilikama, što ih čini nepogrješivom investicijom.

Osim odijela, u kolekcijama slavnih dizajnera i popularnih high street brendova mogu se naći i suknje raznih krojeva, šarmantne haljine pa čak i kombinezoni od baršuna.

@peggyshoeshop

Osim brendova fokusiranih na odjeću, ovaj trend izdiktirali su i dizajneri modnih dodataka. Od cipela preko torbi do nakita i ukrasa za kosu, svaki je detalj mrvicu posebniji kad je presvučen baršunom.

U svečanijim prigodama haljinu ili suknju od baršuna spojite s čizmama do koljena s visokim potpeticama ili parom klasičnih salonki, a u dnevnoj varijanti ovaj elegantni materijal možete isfurati uz robusne gležnjače, traper ili umjetnu kožu.

@stylebysuz

Nedostaje li u vašem ormaru odjeće od raskošnog i sofisticiranog baršuna, pronašli smo 16 komada koji će se s lakoćom uklopiti u svačiji stil:

Zara, 229,90 kn
Zara, 229,90 kn
Zara, 399,90 kn
Zara, 299,90 kn
Zara, 549,90 kn
Zara, 299,90 kn
Zara, 499,90 kn
H&M, 149,90 kn
H&M, 129,90 kn
Mango, 549,90 kn
Mango, 549,90 kn
COS, €69
Saint Laurent, €790
Gucci, €8,900
Balmain, €1,990
Stine Goya, €92

Instagram su već preplavile fantastične odjevne kombinacije s baršunom u glavnoj ulozi, a ovo su neke od najljepših koje nije teško kopirati:

@marylawlesslee
@stinegoyastudio
@nordicstylereport
@anntaylor
@fashionchick
@veruleofficial
@stinegoyastudio
@fusunlindner
@thetimes2
@nordicstylereport
@juliannawilde
@nordicstylereport
@nordicstylereport
@nordicstylereport

Foto: Instagram / promo





Slični članci