Make your day different

Logo Cover

Jeff Bridges šokirao svijet priznanjem da mu je dijagnosticirana teška bolest! Opisao je svoje zdravstveno stanje, ali i nešto poručio

Holivudski glumac Jeff Bridges šokirao je svjetsku javnost priznanjem da je ozbiljno bolestan. Kako je otkrio na društvenim mrežama, cijenjenom Oskarovcu dijagnosticiran je limfom, najčešći oblik raka limfnog tkiva koje ima ulogu u zaštiti od infekcija. Junak filma ‘Veliki Lebowski’ opisao je svoje zdravstveno stanje i otkrio kako se osjeća, poručivši da je već započeo s liječenjem…

Oskarovac Jeff Bridges zbrinuo je obožavatelje diljem svijeta nakon što je u posljednjoj objavi na Twitteru otkrio da mu je dijagnosticirana teška bolest – limfom.

‘Kako bi rekao ‘The Dude’… dogodilo se novo sra*nje. Dijagnosticiran mi je limfom’, započeo je 70-godišnji holivudski glumac u svojoj objavi.

@dannybones64

Limfom je najčešći oblik raka limfnog tkiva koje ima veliku ulogu u zaštiti od infekcija, jer čini sastavni dio obrambenog sustava organizma. Iako ova bolest može biti vrlo opasna po zdravlje, junak filma ‘Big Lebowski’ nastoji ostati pozitivan te je već započeo s liječenjem.

‘Premda je to ozbiljna bolest, sretan sam jer imam odličan tim liječnika i zato što mi je prognoza dobra. Počinjem se liječiti i javljat ću vam svoj napredak’, poručio je u nastavku i zahvalio svima na porukama podrške koje mu ne prestaju pristizati iz cijelog svijeta.

‘Zahvalan sam na ljubavi koju su mi poslali obitelj i prijatelji. Hvala vam na molitvama i lijepim željama. I, dok imam vašu pažnju, molim nemojte zaboraviti glasati (na američkim predsjedničkim izborima). U ovome smo zajedno. Volim vas, Jeff’, zaključio je glumac.

Inače, limfom je rak koji započinje u limfocitima, bijelim krvnim stanicama koje su dio imunološkog sustava tijela. One se nalaze u limfnim čvorovima, slezeni, timusu, koštanoj srži i drugim dijelovima tijela. Glavni podtipovi ove bolesti su Hodgkinova bolest i ne-Hodgkinov limfom, no Jeff nije otkrivao koja je točno njegova dijagnoza.

@palominosoundrecorders

Prije nego li je doznao šokantnu vijest, nagrađivani glumac proslavio je 43. godišnjicu braka sa suprugom i glumicom Susan Geston.

Slavni supružnici upoznali su se još  1975. godine na snimanju filma ‘Ranč Deluxe’ u Montani, gdje je ona radila kao konobarica.

@danistonesb

Tijekom braka par je dobio tri kćeri, 39-godišnju Isabelle, 37-godišnju Jessicu i dvije godine mlađu Haley, koje su im podarile i dvoje unučadi.

‘Svi smo mi različiti kao ljudi i to poštujemo. Isto tako ja poštujem njezinu mudrost, baš kao i naše djevojke. Doista sam blagoslovljen’, riječi su kojima je proslavljeni Oskarovac nedavno opisao svoj odnos sa suprugom i kćerima.

@breedloveguitar

Foto: Instagram





Slični članci