Make your day different

Logo Cover

Nataša Janjić otvorila dušu i progovorila o teškom razdoblju provedenom u rodilištu: ‘Srce mi je bilo na izdisaju, brinula sam se…’

Obitelj Nataše Janjić i Nenada Medančića krajem srpnja postala je bogatija za novog člana. Sretnu vijest o dolasku kćerkice na svijet, kojoj su ponosni roditelji nadjenuli ime Kaja, glumica je podijelila na svom Instagram profilu, a točno tjedan dana kasnije s novorođenom nasljednicom u naručju stigla je kući. Junakinja filma ‘Ti mene nosiš’ sada se oglasila o porođaju i teškom razdoblju provedenom u bolničkoj postelji, daleko od supruga Nenada i jednoipolgodišnjeg sinčića Tonija, priznavši kako joj nije bilo nimalo svejedno što prvorođenom djetetu ne može objasniti zašto nije s njim…

Nataša Janjić 24. srpnja dobila je drugo dijete s voljenim suprugom Nenadom Medančićem. Djevojčici, koja je na svijet stigla mjesec dana ranije prije termina, 38-godišnja splitska glumica sa zagrebačkom adresom i dvije godine mlađi specijalist ortopedije nadjenuli su ime – Kaja.

Iako se radosnim vijestima pohvalila na Instagramu istoga dana, zvijezda filmova ‘Ti mene nosiš’ i ‘Comic Sans’ tek sada progovorila je o podužem razdoblju provedenom u rodilištu, razdvojena od svog životnog suputnika i prvorođenog sinčića Tonija.

@nanulananula

‘Konačno smo, nakon punih 35 dana, moja Kaja i ja izišle iz rodilišta. Naime, još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće, odvojena od tada 16-mjesečnog sina. Naravno, nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna Lavica i sve je ispalo dobro’, ispričala je Nataša u razgovoru za Story.

Splitska glumica ne krije koliko je bila tužna što tako važan životni korak mora odraditi bez prisustva supruga Nenada, ističući i da je bila zabrinuta što ne može objasniti svom sinčiću zašto nije s njim te kako će se na njega razdvojenost odraziti.

@nanulananula

‘Najteže mi je pala, uz svu brigu i neizvjesnost, kao i preuranjeni porođaj, ta preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete. Brinula sam se što mu ne mogu objasniti gdje sam nestala, a da on to shvati, i pitala se hoće li moj izostanak ostaviti traga na njegovu srcu’, prisjetila se.

@nanulananula

Nataša Janjić proteklih tjedan dana napokon provodi doma uz svoje najdraže dečke, a pohvalila se i kako je sinčić Toni u međuvremenu znatno narastao i naučio mnoštvo novih riječi.

‘Uz sve nedaće ove godine, pandemiju i potres koji su nas pogodili, ovi dani spadaju u moje dosad najteže životno razdoblje. Konačno smo zajedno kod kuće i uživamo u nadoknađivanju poljubaca i zagrljaja, kao i u upoznavanju brace i seke. Toni je u međuvremenu naučio toliko puno riječi, narastao i postao već pravi dječak’, zaključila je glumica.

@nanulananula

Po povratku kući iz rodilišta glumicu je dočekalo lijepo iznenađenje za koje se pobrinuo suprug Nenad Medančić i njihov 18-mjesečni sinčić Toni.

‘Konačno doma’, kratko je napisala uz fotografiju balona kojima su ispisana imena njihove djevojčice, a otkrila je i da nisu zaboravili i nazdraviti šampanjcem sretnom obiteljskom događaju.

Instagram Story / screenshot
Instagram Story / screenshot

Nataša Janjić i Nenad Medančić sinčića Tonija dobili su lani u veljači, svega dva mjeseca nakon što su u tajnosti uplovili u bračnu luku.

Ljubavna priča splitske glumice i cijenjenog ortopeda počela je tajanstveno. Nataša je sve detalje skrivala od očiju znatiželjnika, a kada se doznalo tko joj je ukrao srce, priznala je da misli kako je konačno pronašla ‘onog pravog’.

Foto: Instagram





Slični članci