Make your day different

Logo Cover

Golman Vatrenih Lovre Kalinić postao po drugi put tata! S ponosom otkrio spol i ime koje su on i supruga Jelena ‘davno izabrali’…

Obitelj Jelene i Lovre Kalinića postala je bogatija za još jednu članicu. Golman hrvatske nogometne reprezentacije i njegova voljena supruga dobili su drugu kćerkicu koja je na svijet stigla u ponedjeljak u splitskom rodilištu. Igrač francuskog nogometnog kluba Toulouse otkrio je i ime koje su on i njegova životna suputnica nadjenuli novorođenoj nasljednici, a kako kaže, odabrali su čim su doznali da u njihov dom stiže još jedna kćerkica…

Naš nogometni reprezentativac Lovre Kalinić postao je po drugi put otac, donosi portal 24sata. Jelena Kalinić, supruga 30-godišnjeg golmana Vatrenih, proteklog ponedjeljka rodila je curicu u splitskom rodilištu, a par ne krije sreću zbog dolaska još jednog djeteta na svijet.

Zaljubljeni supružnici svojoj drugoj kćerkici nadjenuli su ime Korina, koje dolazi iz grčkog jezika, a znači djevojka, djevica i mlada žena.

@lovre_kalinic91

‘Ime smo odabrali odavno, čim smo saznali da supruga nosi curicu’, kazao je ponosno Lovre, koji obitelj uvijek stavlja na prvo mjesto.

Golman hrvatske nogometne reprezentacije i njegova supruga prije tri godine dobili su prvu kćerkicu Tomislavu, a zahvaljujući kratkoj pauzi od nastupa na terenu zbog pandemije koronavirusa, po prvi put imao je priliku provesti nešto više vremena s njom.

@lovre_kalinic91

‘Život profesionalnog nogometaša je takav da si uglavnom zauzet obavezama i rijetko si kući. Po prvi put sam proveo duže vrijeme sa suprugom i kćerkicom, ona ima tri godine i bila nam je centar svijeta. Igrali smo se s njom, kartali, crtali, izrađivali ukrase od papira… Koliko god mi je krivo zbog nogometa, toliko mi je drago da sam ovo proteklo razdoblje uživao u obitelji i odrastanju djeteta koje bih vjerojatno u normalnim okolnostima uglavnom propustio zbog nogometnih obaveza’, ispričao je nogometaš.

@lovre_kalinic91

Lovre Kalinić je nakon nekoliko uspješnih sezona doživio niz nesreća zbog kojih je izgubio svoju poziciju na golu Aston Ville.

Serija nesretnih okolnosti, bizaran potres mozga, kasnije i ozljeda mišića preselili su ga na klupu, i to u trenutku kada se momčad nakon dugo vremena kompletirala i ušla u seriju pozitivnih rezultata.

@lovre_kalinic91

S obzirom na to da se čekanje odužilo, donio je odluku da pronađe novi klub i preseli u drugu državu. Naš vratar tada je otišao na posudbu u francuski klub Toulouse, no nakon nekoliko kola istegao je mišić, a kad se vratio, pandemija koronavirusa prekinula je prvenstvo.

Ipak, Lovre je u najtežim trenucima imao veliku podršku voljene supruge Jelene, s kojom je u braku od 2015. godine, a sada je u iščekivanju što će se događati u idućoj sezoni.

@lovre_kalinic91

Iako ga ugovor i dalje veže s Aston Villom, uskoro mu slijedi putovanje na prozivku, gdje će se pokušati izboriti za mjesto među vratnicama.

‘Zna se koji je moj cilj i što želim. U najboljim sam godinama i želim braniti, a ako ne ide, potražit ću novu sredinu u kojoj ću dobiti priliku. Sigurno je jedino da se neću predati i da ću učiniti sve što je u mojoj moći da branim, kako u klubu, tako i u reprezentaciji’, zaključio je Kalinić.

Foto: Instagram





Slični članci