Make your day different

Logo Cover

Doznajte kako se ovih 6 znakova Zodijaka nosi sa ljubavnim prekidima! Lavovi su plačljivci, Bikovi najduže tuguju, a Jarci su….

Slomljeno srce stvarno je bolno, ali to je nešto kroz što je gotovo svatko prošao u svom životu. Možda smo to prošli s obje strane – slamali smo tuđa srca i naše je netko slomio – ali svaki oblik je težak i bolan.

Pa, ako se osvrnete na astrologiju i svoj horoskop, lako je vidjeti tko od nas liječi slomljeno srce lošije od ostalih. Ovih 6 znakova uopće nemaju pojma kako se nositi s raskidom. Reakcije mogu biti u rasponu od provođenja sati i dana plačući do drugog koji ima tendenciju da izbaci svoju frustraciju na bilo koga. Ti su horoskopski znakovi slomljenih srca emocionalne olupine, a za to mogu prozvati osobu koja im je srce slomila, ali i znak pod kojim su rođeni.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)
Neki viču, a neki plaču da se oslobode svojih osjećaja nakon slomljenog srca, ali Ovan bi mogao udarati o zid da bi iskalio svoj bijes i povrijedio osobu koja mu je slomila srce. Možda bi bilo najbolje dati Ovnu svoj prostor dok prolazi kroz ovako nešto. Ili stvarno mekanu vreću za udaranje da se ne ozlijedi.

@jelena.marija

Bik (20. travnja – 20. svibnja)
Bik vjeruje da njihov svijet nikad neće biti isti, misli da više nikada neće voljeti. On ne podnosi dobro slamanje srca i zaista ostaje u svojoj tuzi duže vrijeme. Otkazuje planove koje je prethodno napravio i ne želi raditi bilo koju od stvari u kojima obično uživa. Posljednjih je pet dana proveo u istoj trenirci i ne planira uskoro napuštati krevet. Ova vrsta problema zahtijeva dobrog, ali zaista dobrog prijatelja.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)
Lav je klasični plačljivac kada je u pitanju srce. Stvar je u tome što svi misle da je dobro – ujutro se oblači i prolazi dan zadržavajući sve svoje emocije. Iscrpljujuće je i kad je napokon sam i vrata spavaće sobe se zatvore, sve mu postaje previše. Vjerojatno je da će se naći ispod pokrivača i plakati dok ne zaspi. Ako ste prijatelj s Lavom, pokušajte ih natjerati na razgovor o osjećajima.. Na taj se način na kraju dana ne osjeća tako osamljenim i tužnim.

@flaming.goose

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)
Slomljeno srce je promjena veća nego što Škorpion može podnijeti, pa sve ostalo u njezinu životu mora biti SAVRŠENO. Pokušava kontrolirati puno stvari koje ne može, uključujući i druge ljude, ali bez obzira koliko kontrole misli da ima, nije nikada dovoljno da ispravlja ono što nije u redu, a to je slomljeno srce. Budite strpljivi prema Škorpionu dok se uči prilagođavati savkodnevici bez svog partnera. Možda se tako ne čini, ali uvijek im treba dobar prijatelj da proguraju taj period.

@flaming.goose

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)
Kad mu netko slomi srce, Jarac ima poteškoća u kontroliranju bilo koje od svojih emocija – i definitivno ne može kontrolirati na koga iskaljuje svoje osjećaje. Ima malo kraći fitilj i više se neće suzdržavati zbog bilo koga. Ako vam je ovo prijatelj, možda se držite podalje – ili se barem nemojte vrijeđati kad vam nešto kaže, vjerojatno to ne misli. Slomljeno mu/joj je srce, ali bit će uz vas kad vama bude potrebno.

@jelena.marija

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)
Ribe se ne mogu nositi sa slomljenim srcem jer ne znaju kako da otpustiti i pustiti. To je znak koji neprekidno gleda stare slike svog (sada bivšeg) partnera i gomila tekstovne poruke iz sretnijih vremena.Pita se postoji li mogućnost da se to vrijeme vrati. Najbolje što za Ribe možete učiniti je biti zaista dobar prijatelj i ponavljati – NE, ne treba ti taj kreten natrag. NE, nisi učinila nešto pogrešno. Upravo joj treba snažan prijatelj kao oslonac.

Izvor: www.yourtango.com
Foto: Instagram

 


Hzzo


Slični članci