Make your day different

Logo Cover

Tajna ravnog trbuha Kate Middleton leži u jednoj najjednostavnijoj vježbi, ali i napitku kojim započinje dan…

I nakon tri trudnoće Kate Middleton može se pohvaliti zavidno vitkom figurom i ravnim trbuhom kakav malo koja žena ne bi poželjela imati. Uz mnoštvo poslovnih obaveza kojima se svakodnevno mora posvetiti, vojvotkinja od Cambridgea uvijek nalazi vremena za tjelovježbu kako bi održala liniju vitkom, a organizam zdravim. U moru vježbi koje obećavaju ravan trbuh, supruga princa Williama već dugi niz godina vjerna je jednoj učinkovitoj i jednostavnoj koju s lakoćom može raditi bilo tko, a rezultat je zagarantiran. Također, ravan trbuh i isklesane mišiće Kate duguje i jednom zdravom napitku bez kojeg ne može zamisliti početak dana…

Kate Middleton mnogim ženama diljem svijeta služi kao modna inspiracija, ali i kao poticaj da porade na svom tijelu i postignu željeni izgled.

Omiljena 38-godišnja članica britanskog dvora iza sebe ima čak tri trudnoće, u što je teško povjerovati, s obzirom na njen vitak struk i ravan trbuh.

@starwinchy

Iako bi mnogi pomislili kako tajna ravnog trbuha supruge princa Williama leži u napornom vježbanju i trbušnjacima, istina je zapravo potpuno drugačija.

Kate oduvijek vodi aktivan životni stil a upravo je njen hobi ključ njenog ravnog trbuha i vitke linije, piše Express.

@glamourmexico

Naime, vojvotkinja od Cambridgea obožava trčati, a upravo je ta aktivnost odlična za core i snažne mišiće. Trčanje je najbolji trening za cijelo tijelo jer angažira sve mišićne skupine i pomaže u izbacivanju toksina iz organizma.

Poznata kao velika ljubiteljica sportova, Kate posebno voli plivanje i tenis, a svakodnevno pazi i na svoju prehranu. Vojvotkinja često samostalno kuha kod kuće, a omiljeno jelo njene obitelji je curry.

@katemiddleton_area

Kada je riječ o prehrambenim navikama, supruga princa Williama za doručak pije smoothie prepun vitamina – najčešće onaj od spiruline, kelja, špinata, zelene salate, korijandera i borovnica.

Također, salate smatra odličnim izborom za ručak, a za međuobrok bira goji bobice koje imaju brojne prednosti za zdravlje.

@ok_mag

Prema riječima Carolyn Robb, šefice kuhinje kraljevske obitelji, princ William voli provoditi vrijeme s Kate i djecom jer ona inzistira da svi zajedno jedu za stolom kao – normalna obitelj.

Foto: Instagram





Slični članci