Make your day different

Logo Cover

Suprug Nicole Kidman iznio niz nepoznatih detalja iz bračnog života koji glumicu prikazuju u jednom novom svjetlu

Nicole Kidman i Keith Urban nebrojeno mnogo puta pokazali su da su preko ušiju zaljubljeni jedno u drugoga. Proslavljena australsko-američka glumica i country pjevač u sretnom su braku već više od 14 godina, a ni danas se ne libe iskazati nježnost jedno drugome u javnosti. Glazbenik novozelandskih korijena rijetko priča o svom privatnom životu, stoga je iznenadio obožavatelje odlukom da bez zadrške progovori o braku s voljenom suprugom i otkrije kakva je ona zapravo osoba…

Keith Urban i Nicole Kidman slove za jedan od najskladnijih slavnih parova. Iako o privatnom životu vrlo rijetko pričaju u medijima, 52-godišnja holivudska glumica i country pjevač ne srame se pokazati emocije u javnosti, što dokazuje da se i nakon 14 godina braka vole kao i prvog dana.

U nedavnom intervjuu za Apple Music popularni glazbenik konačno je progovorio o detaljima ljubavnog života s Oskarovkom, otkrivši kako mu ona pruža bezuvjetnu podršku u svemu.

@nicolekidman.daily

‘Ona ima odličan glazbeni ukus. Kao, ne zna tko pjeva, niti koji je žanr pjesma, jednostavno je obožava. Samo joj je to važno. Od nje sam naučio kako biti neustrašiv u umjetnosti i ići za onim što želim, bez previše preispitivanja’, ispričao je Keith, dodavši kako je Nicole imala veliki utjecaj na njegovu glazbu tijekom svih ovih godina.

‘Sve što ona kaže je: ‘Oh, ovo me zanima, idem tamo’. Nikada se ne pita može li nešto učiniti. Njezina strast jako je utjecala na moju glazbu u posljednjih pet do šest godina’, poručio je pjevač.

@imnicolekidmanfan

Slavni par upoznao se 2005. godine, kada je glumica prisustvovala Keithovom nastupu, zaljubivši se u njega na prvi pogled.

Kako je Nicole svojedobno otkrila, četiri mjeseca nakon fatalnog susreta njen suprug iznenadio ju je pozivom, čime je ujedno i započela njihova ljubavna priča.

@nicolekidman.daily

Glumica i glazbenik jedno drugome zavjetovali su se na vječnu ljubav 2006. godine, a za vrijeme braka dobili su dvije kćeri – 11-godišnju Sunday i devetogodišnju Faith.

Prije nego li je pronašla ljubavnu sreću s Keithom Urbanom, Nicole Kidman bila je u braku s glumcem Tomom Cruiseom od 1990. do 2001. godine. Bivši supružnici imaju i dvoje odrasle djece, 25-godišnjeg sina Connora i 27-godišnju kći Isabellu.

Foto: Instagram





Slični članci