Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kraljica Letizia skockana je i u izolaciji, za rad od kuće ‘posudila’ je modnu formulu od Kate Middleton…

Zbog pandemije koronavirusa španjolski kralj Felipe VI. i njegova supruga Letizia također borave u kućnoj izolaciji, a sve svoje dužnosti obavljaju iz ureda u palači. Španjolska kraljica ne propušta priliku dotjerati se i za sastanke putem videopoziva, a čini se kako za rad od doma ima točno određenu modnu formulu. Letizia je dosad pokazala četiri različita stajlinga u kojima je svima zajednička jedna stvar, a za istim odabirom nedavno je posegnula i britanska vojvotkinja Kate Middleton…

Španjolska je jedna od zemalja s najviše oboljelih i umrlih od koronavirusa. Kako bi se zaštitili i odradili sve važne sastanke, članovi španjolske kraljevske obitelji rade iz udobnosti svog ureda u palači.

Uvijek besprijekorno odjevena, 47-godišnja kraljica Letizia i kod kuće veliku pažnju pridaje svojim stajlinzima, dodijelivši glavnu ulogu odijelima.

@ladymwindsor

Supruga kralja Filipea VI. dosad je pokazala četiri sjajna izdanja utemeljena na ovom profinjenom odjevnom predmetu.

Najprije je uparila klasično crno odijelio i pamučnu sivu majicu, a svoj look začinila je ležerno raspuštenom kosom i decentnim srebrnim naušnicama.

Za idući online sastanak isti stajling osvježila je izborom druge majice. Tako je odabrala crvenu dolčevitu koja svojom nijansom bez greške pristaje njenoj puti.

Kako boravi kod kuće i želi se osjećati ugodno, Letizia je ovaj put prednost dala ravnoj obući i svoju modnu kombinaciju zaokružila tamnoplavim balerinkama.

@spanish.royals

Za istom modnom formulom povela se i prilikom slaganja trećeg outfita. Tada je, umjesto običnog crnog, odjenula bezvremensko odijelo upotpunjeno tankim bijelim prugama.

Po pitanju obuće okrenula se istom paru cipela, a šminku i nakit zadržala je jednakima kao i u prethodnim izdanjima.

@sm_reinaletizia

Da su prugice njen trenutni favorit, španjolska kraljica dokazala je i četvrtim stajlingom.

Tada je kombinirala tamnoplavo odijelo i majicu na mornarske pruge, a točku na ‘i’ svom outfitu također je stavila elegantnim balerinkama.

@sm_reinaletizia

Za istom modnom formulom nedavno je posegnula i britanska vojvotkinja Kate Middleton.

Kako također radi od kuće svog ureda, 38-godišnja supruga princa Williama odjenula je prljavo ružičasto odijelo s potpisom brenda Marks & Spencer uz koje je uparila jednostavnu bluzu.

Foto: Instagram





Slični članci