Make your day different

Logo Cover

Kako ljubavnički odnosi mogu preživjeti razdvojenost zbog epidemije koronavirusom? Lako! Znamo jedno vruće rješenje….

Evo kako to učiniti u pet jednostavnih koraka, čak i ako nikada prije niste pokušali. COVID-19, nadaleko poznat kao koronavirus, nastavlja se širiti. Kao i većina, vjerojatno brinete o svom zdravlju, kao i o svojoj obitelji. Za sada je jedini način da smanjimo sve šanse zaraze da … da, čuli ste to već puno puta … ostanete kod kuće i ‘društveno se distancirate’.

Dr. Anthony S. Fauci, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), vjeruje da će se stvari pogoršati prije nego što krene na bolje. Svi trebamo momentalno promijeniti uobičajena ponašanja, poput ležernog dodirivanja lica, za koje znamo da širi druge sojeve virusa poput uobičajene gripe. To znači da svi moramo promijeniti način na koji se povezujemo i s ljudima. Moramo se prestati rukovati. Predlažemo klanjanje. Poklonite se svojim susjedima, nasmiješite…. Ionako je ljepše.

A što je sa seksom? Što ako vaš partner daleko živi, ili je u drugom gradu ili je, pak, na neki drugi način potencijalno izložen koronavirusu?

@be__classy__

Pa koje je rješenje za izbjeći koronavirus kako bi ipak zadovoljili svoje seksualne potrebe? Telefonski seks. Rješenje se krije u puno, puno telefonskog seksa. Ali kako? Kako ljubiti partnera putem pametnog telefona ako to nikad prije niste činili?

Svi ćemo morati razmisliti o seksi selfijima, sada imaju više značenja. A seks će morati postati viralniji. U nedavnom članku u The Cut-u, Amanda Arnold rekla je: ‘Telefonski seks neupućenima može biti zastrašujući. Moram li zaista nešto seksi reći osobi koju ne mogu dodirnuti i tražiti slično zauzvrat?’  Odgovor je da, to morate učiniti, jer je vjerojatno da ćete biti u karanteni na poslu ili kod kuće, i možda će potrajati neko vrijeme. Ili razmišljajte na ovaj način: to bi mogla biti nova razina erotske zabave u vašoj vezi.

Evo par naputaka za sjajan telefonski seks (i izbjegavanje hvatanje koronavirusa kao bonus).

1.Ugasite svjetla
Rasvjeta je sve. Ako želite seksi raspoloženje upalite svijeće. Možda Goop svijeću koja miriše na vaginu Gwyneth Paltrow.

2. Nosite nešto seksi ili mu/njoj recite da nosite nešto seksi
Zapravo nije važno ako kamera na mobitelu nije uključena i samo razgovarate jedno s drugim. Možete nositi što god želite. Ali ako se želite osjećati seksi, obucite nešto lijepo.

@alexiapinkofficial

3. Nazovite partnera: provjerite imate li slušalice
Lakše je dodirivati sebe ako su vam ruke slobodne. Ili stavite telefon pored sebe na jastuk. Udobno se smjestite.

@alexiapinkofficial

4. Pitajte svog partnera što ima na sebi
Nasmijte se kada vam kaže, bilo istina ili ne. Ne trebate sebe ili cijelu situaciju doživljavati previše ozbiljno.

@anneli.ge
@smellikecigarettes

5. Budite aktivni
Dodirujte se, koristite vibrator ili ruku. Opišite kako se dodirujete. Zamolite ih da opišu što vam trenutno žele učiniti.
To je to, shvatili ste i – krenite!

@eleonora.cdc
@smellikecigarettes

Izvor: www.yourtango.com/M.P.
Foto: Instagram





Slični članci