Make your day different

Logo Cover

Davor Bilman podijelio fotografiju sa sinom Leom i ponosno otkrio kako je 19-godišnjak krenuo njegovim stopama

Davor Bilman uspješan je ekonomist i plesač, ali i ponosni otac 19-godišnjeg sina Lea. Otkako je prošlog ljeta obrijao glavu, mladić još više sliči svom ocu, a sad je i krenuo njegovim stopama. Davor je na društvenim mrežama podijelio selfie sa sinom i u opisu otkrio kako se njegov nasljednik odvažio na svoj prvi veliki poslovni pothvat, za što je primio čestitke i pohvale mnogobrojnih obožavatelja…

U moru objava vezanih za posao na Instagramu Davora Bilmana konačno je osvanula jedna obiteljskog karaktera.

Popularni 44-godišnji diplomirani ekonomist i plesač podijelio je fotografiju sa sinom Leom i svojim obožavateljima ponosno otkrio kako je njegov 19-godišnjak pokrenuo vlastiti posao.

@davorbilman

‘Onaj trenutak kada ti sin kaže da će on platiti cugu jer je otvorio obrt. Konačno’, napisao je član žirija Supertalenta u opisu.

Davorovi pratitelji čestitali su mu i poželjeli mnogo uspjeha, pritom ističući koliko mladić nalikuje svom ocu, osobito otkako je ljetos obrijao glavu.

‘Bravo za sina, a i za tatu koji je odgajao takvog sina’, ‘Jako sličite… Čestitke poduzetniku’, ‘Dobar tata, dobar i sin! Poslovan, kao i tata!’ pisali su mu u komentarima.

@davorbilman

Inače, Leo je uspješan student ekonomskog fakulteta, a kako stoji u opisu njegovog Instagram profila, veliki je avanturist te voli istraživati zanimljiva mjesta.

Također, s ocem dijeli strast prema vožnji i automobilima pa često skupa putuju i utrkuju se na karting stazi.

Davor je sina Lea dobio s bivšom suprugom Vesnom, direktoricom i voditeljicom plesne škole Diva, od koje se razveo 2011. godine. Kako je svojedobno otkrio, on i supruga ostali su u dobrim odnosima.

@davorbilman

U nedavnom razgovoru za tportal, Davor je priznao kako je njegov sin naslijedio po nešto od oba roditelja, priznavši i kako se trudi istovremeno mu biti i otac i prijatelj.

‘Pokušavam kombinirati i jedno i drugo, a najbolji odgovor na to pitanje dao bi moj sin’, poručio je tada.

Foto: Instagram





Slični članci