Make your day different

Logo Cover

FOTO: Olja Vori, Sonja Kovač, Nina Mia Čikeš i Izabel Rakonić baš znaju dobro isfurati kožnu haljinu! Kojoj bolje pristaje?

Koža je definitivni vladar među materijalima posljednjih par sezona, a to su svojim modnim odabirima dokazale i mnoge poznate Hrvatice. Iako je ove sezone u dućanima dostupna u obliku baš svakog odjevnog komada i modnog detalja, estradne modne ljubiteljice ipak biraju onaj poznat kao sinonim za ženstvenost – haljinu. Dok su Olja Vori i Sonja Kovač vjerne klasičnoj crnoj, Nina Mia Čikeš i Izabela Rakonić naglasak su stavile na boje…

Ljubiteljice ženstvene mode odvažnog karaktera došle su na svoje vladavinom kožnih haljina. Osim popularnih it cura, tom must have odjevnom predmetu nisu mogle reći ‘ne’ ni brojne domaće trendseterice.

Bilo da je riječ o bezvremenskoj crnoj ili onoj u boji, poznate Hrvatice znaju kako ih kombinirati u raznim prilikama, a svojim stajlinzima zaradile su čistu peticu.

Među prvim damama koje su pokleknule pred ovim trendom je blogerica Sonja Kovač. Influencerica je još potkraj godine izmamila uzdahe svojih obožavatelja u crnoj kožnoj haljini bez naramenica s dubokim dekolteom i visokim prorezom. Kako bi ostavila naglasak na kreaciji, kosu je zalizala u uredni konjski rep.

@xoxosonjakovac

Olja Vori uvijek rado nosi crne haljine pa ne čudi da je prilikom biranja kožne varijante posegnula upravo za tom (ne)bojom.

Supruga rukometaša Igora Vorija na nedavno održanom eventu zablistala je u midi modelu upotpunjenom remenom oko struka, a crninu je razbila crvenim modnim dodacima. Tako je svoj look začinila efektnom ogrlicom u obliku lanca i salonkama u odgovarajućoj nijansi.

Olja Vori/promo

Za razliku od nje, Nina Mia Čikeš preferira kožne haljine u boji. Popularna arhitektica i trendseterica pohvalila se midi modelom visokog sjaja u boji konjaka također obogaćenim remenom oko struka.

Nina ju je sparila s trendi kaubojskim čizmama na petu u kombinaciji crne i smeđe boje.

Nina Mia Čikeš

I Izabela Rakonić igrala je na boje, odabravši crvenu mini haljinu na preklop. Domaća blogerica rado nosi životinjske uzorke pa ne čudi da je svom ormaru dodala kožni model obogaćen printom krokodilske kože. Efektnu haljinu, koja malo toga prepušta mašti, potpisuje talijanski modni brend Nineminutes.

Uz nju je kombinirala crne kožne čizme, decentne srebrne naušnice i prirodan make-up, dok je kosu ostavila ležerno raspuštenom.

@isabellae

Poznate Hrvatice neiscrpan su izvor inspiracije u vremenima modne krize i nedostatku ideja kako nositi kožne haljine.

Bilo da preferirate klasične crne, kratke, midi ili one u boji, odvažite se poigrati sa stiliziranjem i modnim dodacima kako biste postigli unikatan look.

Foto: Instagram / promo





Slični članci