Make your day different

Logo Cover

FOTO: Iako si može priuštiti što god želi, Kylie Jenner odabrala neobičan kombinezon od 480 kuna iz popularnog high street dućana

Poput svojih sestara, mlada milijarderka Kylie Jenner ponosna je vlasnica pravog malog modnog carstva koje svakodnevno puni odjećom za kojom žude modne ljubiteljice. U moru dizajnerskih komada, kojima se nebrojeno puta pohvalila u javnosti, našao se jedan neobičan vrlo pristupačne cijene. Riječ je o kombinezonu od svega 480 kuna, a Kylie ga je nabavila u jednom od omiljenih high street dućana…

Kylie Jenner nedavno se na društvenim mrežama pohvalila serijom zavodljivih fotografija na kojima jedva pokazuje imalo kože.

22-godišnja vlasnica linije Kylie Cosmetics u svom ormaru brojni mnogo skupocjenih dizajnerskih komada, među kojima se našao i jedan s potpisom popularnog high street dućana ASOS-a.

@kyliejenner

Pripijeni kombinezon upotpunjen geometrijskim printom u sivim tonovima pripada suradničkoj kolekciji dizajnera Christiana Cowana i spomenutog online dućana, a ono što je ponajviše iznenadilo je njegova relativno niska cijena.

Ova futuristička kreacija vrijedna je svega 480 kuna. Kako si mnoge mlađe modne ljubiteljice često ne mogu priuštiti njegov dizajn, Cowan se upustio u kolaboraciju s ASOS-om i tako lansirao kolekciju odjeće i po nešto pristupačnijim cijenama.

@kyliejenner
ASOS, 480 kn

Da djevojke zaista luduju za njegovom odjećom, ali i svime što Kylie prošeta, dokazuje činjenica da je ovaj kombinezon u potpunosti rasprodan.

Kylie je svoj look upotpunila retro bob frizurom s vrhovima uvijenim prema van, čime je ostavila naglasak na upečatljivoj kreaciji koja je u prodaju puštena u listopadu ove godine.

@kyliejenner

Dodatnu dozu otkačenosti mlada milijarderka svom looku dala je sandalama na visoku potpeticu s transparentnim detaljima i efektnim kožnim plaštom porubljenim sitnim kristalićima.

Foto: Instagram / promo





Slični članci