Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kraljica Letizia očitala lekciju iz ženstvenosti besprijekornom modnom kombinacijom koja ne uključuje haljinu

Kraljica Letizia opravdano je jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, a njen stil odlikuju elegantne kreacije nosive u raznim prilikama. Članica španjolskog dvora na posljednjem je pojavljivanju zablistala u dvobojnom, vrlo romantičnom izdanju u kojem se, umjesto haljine, u prvom planu našlo nježno ružičasto odijelo…

Španjolska kraljica Letizia u svakoj je prilici skockana od glave do pete, baš kao što je to bio slučaj na posljednjem službenom događaju u kraljevskoj palači u Madridu.

47-godišnja supruga španjolskog kralja Filipa VI. uvijek je vrlo ženstvena, no ovaj put taj faktor ostvarila je ‘muškim’ komadima u nježnoj boji.

@europeroyals

Letizia je odabrala ružičasto odijelo s dvorednim kopčanjem koje potpisuje proslavljeni brend Hugo Boss.

Sako vrijedan 4280 kuna i hlače na crtu, za koje je izdvojila dodatnih 1780 kuna, sparila je s lakiranim cipelama na visoku potpeticu koje su također djelo spomenutog modnog velikana.

Hugo Boss, HRK 4,279.61
Hugo Boss, HRK 1,783.77

Ispod upečatljivog odijela Letizia je nosila krem bluzu svoje omiljene dizajnerice Caroline Herrere. Kako odjeća govori sama za sebe, kraljica joj nije dodavala posebne modne dodatke.

Svoj look Letizia zaokružila decentnim srebrnim naušnicama, ležerno raspuštenom kosom koju je nedavno skratila te upečatljivim make-upom, stavivši oči u prvi plan.

@europeroyals

Svojim elegantnim izdanjem članica španjolskog dvora dokazala je kako haljina i suknja nisu uvijek nužne za postizanje ženstvenosti te da ponekad sve leži u vještom stiliziranju i izboru boja.

Foto: Instagram / promo





Slični članci