Make your day different

Logo Cover

FOTO: Irina Shayk čestitala rođendan posebnom muškarcu u njenom životu, u elegantnoj haljini koja nije za svakoga

Supermodel Irina Shayk jedna je od žena koja zna nositi i najizazovnije komade na vrlo ukusan način, a u takvom izdanju nedavno je obilježila rođendan osobe koja ima posebno mjesto u njenom srcu. Ruska manekenka odjenula popularnu sako-haljinu, no za razliku od uobičajenih, kratkih modela kakve ove sezone vrlo često viđamo, Irina je odabrala maxi varijantu i stavila poseban naglasak na noge i grudi…

Gdje god da se pojavi, Irina Shayk uvijek mami poglede vješto stiliziranim modnim kombinacijama u kojima se ne libi pokazati svoje adute.

33-godišnja manekenka nedavno zablistala na rođendanu svog bliskog prijatelja, modnog agenta i poduzetnika Alija Kavoussija, u elegantnoj kreaciji koja nije za svakoga. Riječ je o sako-haljini, vrlo trendi modelu koji ove sezone obožavaju brojne slavne dame i trendseterice.

@irinashayk

Iako većina njih uglavnom posjeduje mini verziju tog komada, bivša supruga glumca Bradleyja Coopera otišla je korak dalje i nabavila takvu haljinu u maxi varijanti.

Upotpunjena sa svega dvorednim kopčanjem i svilenom kragnom, ova haljina malo toga ostavlja mašti zbog dubokog dekoltea i visokog proreza.

Irina je ispod nje odjenula push-up grudnjak i tako naglasila bujno poprsje, a prilikom fotografiranja, ‘izbacila’ je nogu te se pohvalila svojom zavidno vitkom linijom.

Instagram / Instagram Story

Uz efektnu sako-haljinu, ruska manekenka nosila je klasične crne salonke od brušene kože te je ovoga puta u potpunosti zaobišla nakit i druge modne dodatke.

Svoj look upotpunila je urednom niskom punđom i decentnim make-upom, stavivši naglasak na oči, dok je na usne nanijela ruž u boji mesa.

‘Postoji obitelj, postoje prijatelji, a onda postoje prijatelji koji ti postanu obitelj. Ali Kavoussi, volim te i tako sam sretna što si dio mog života’, napisala je Irina u opisu fotografije na kojoj pozira sa slavljenikom, a svojim zavodljivim izgledom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Instagram





Slični članci