Make your day different

Logo Cover

Ikona francuskog filma Catherine Deneuve u 76. godini pretrpjela moždani udar, nalazi se u pariškoj bolnici….

Ikona francuskog filma Catherine Deneuve u 76. godini pretrpjela je lakši moždani udar. Vijest koja je šokirala javnost u srijedu je potvrdila glumičina agentica Claire Blondel, kako je riječ o lakšem obliku, Blondel je istaknula kako je on reverzibilan. Nakon što joj je pozlilo u srijedu u noći,  Deneuve je primljena u parišku bolnicu i sada se osjeća dobro, ali će u narednim danima morati strogo mirovati…

Proslavljena francuska glumica Catherine Deneuve u srijedu u noći doživjela je lakši moždani udar koji je, prema riječima njene agentice Claire Blondel, stoga reverzibilan.

@quelle.beaute

Blondel je potresnu vijest o 76-godišnjoj glumici potvrdila u priopćenju za AFP, dodavši kako je ona trenutno u dobrom stanju.

‘Na sreću, ona ne osjeća nikakve motoričke poteškoće i, naravno, neko vrijeme morat će se odmarati’, naglasila je glumičina agentica.

@radio_loki

Prema pisanju Le Parisiena, Chaterine je pozlilo u srijedu u noći, nakon čega je primljena u jednu bolnicu u francuskoj metropoli.

Čini se kako su naporni mjeseci rada ostavili traga na talentiranu glumicu, s obzirom na to da već neko vrijeme radi na snimanju filma ‘Za života’ redateljice Emmanuelle Bercot. Osim nje, u filmu glume i Benoît Magimel i Cecile de France.

@catherinedeneuve_

Diva francuskog filma, koja je 22. listopada proslavila 76. rođendan, svoju je slavu počela graditi nakon što se 1964. godine predstavila u filmu Jacquesa Demyja ‘Cherbourški kišobrani’.

Nakon toga, uslijedila je suradnja s nekim od najvećih imena svjetske kinematografije poput Romana Polańskog, Luisa Buñuela, Andréa Téchinéa i Larsa von Triera.

@modareforma

Osim što glumila u brojnim filmskim klasicima, poznato je i da je Deneuve bila muza čuvenog brenda Yves Saint Laurent i zaštitno lice Chanela, a prije nekoliko godina L’Oreal ju je angažirao za jednu od svojih kampanja.

Uz sve lijepe i uspješne trenutke, glumica se u mladim danima suočila s tragedijom koja ju je posebno pogodila. Naime, 1967. izgubila je svoju mlađu sestru Francoise Dorleac, koja je preminula od posljedica teške automobilske nesreće.

@betterthanchips_vintage

 

@persioabilhoa

Foto: Instagram





Slični članci