Make your day different

Logo Cover

FOTO: Kakvo iznenađenje?! Duga kosa Monice Bellucci stvar je prošlosti, drastično kratki bob pristaje joj senzacionalno…

Talijanska glumačka diva Monica Bellucci pojavila se na reviji modne kuće Dolce & Gabbana, a svojim je dolaskom definitivno ukrala svu pozornost. Svoju dugu i gustu crnu kosu drastično je skratila i s najkraćom mogućom bob frizurom pratila je reviju iz prvog reda u društvu glumice Sofije Vergare….

Slavna glumica Monica Bellucci nazočila je reviji modne kuće Dolce & Gabbana, čija je česta modna muza i inspiracija, a pojavila se s nikad kraćom frizurom.

I premda je glumicu bilo teško zamisliti s kosom, koja joj je godinama zaštitni znak, toliko kratkom, svi su se složili da 54 – godišnja diva izgleda senzacionalno.

@monicabellucciofficiel

Na reviju modne kuće Dolce & Gabbana održanoj na milanskom tjednu mode stigla je u klasičnom bijelom odijelu ispod kojeg je nosila prozirnu crnu bluzu.

@monicabelluccikazakh

I premda je sve vrijem lice krila iza tamnih sunčanih naočala i unatoč drastičnoj promijeni imidža svi su je brzo prepoznali.

@beautifulcouples2019

 

@jasmin.9148

Foto: Instagram





Slični članci