Make your day different

Logo Cover

FOTO: Stiže nam jesen, a mi smo za vas pronašli 8 cool modela gležnjača od kojih ćete bar dva para sigurno poželjeti u svom ormaru

Jeseni se polako nadzire početak, i već sada kristaliziraju se neki od trendova. Iz novih kolekcija modnih brendova teško je ne zaviriti u novitete za hladniju sezonu, pogotovo u ponudu obuće. Čizme i gležnjače jedan su od glavnih modnih aduta za jesen, a neki modeli osvajaju svojim izgledom i dizajnom.

Dobre gležnjače mogu upotpuniti modnu kombinaciju i privući sve poglede, a to neće biti teško s modelima koji se sada nameću kao favoriti za jesen.

Zara, Gležnjače u kaubojskom stilu, 599,00 KN

Upečatljive gležnjače koje se vežu na modnim su pistama bile pravi hit, a nakon dizajnerske ponude već su postale dio i high street kuća koje dizajnerske trendove čine dostupnima za široke mase.

Zara, Ravne kožne čizmice, 699,00 KN

 

Zara, 299.90 Kn

Ove sezone poseban je naglasak i na materijalima, kao što su baršun i različiti uzorci kože, te različite boje baršuna na cipeli u zanimljivom geometrijskom uzorku. Rokerski stajling stvorit će masivne bajkerske gležnjače na kojima se ističu sjajne zakovice, kopče, vezice i debeli potplat.

Gianvito Rossi, 70 two-tone leather ankle boots, €890

Bilo da je riječ o jednobojnim modelima ili onima s uzorkom, cvjetnim ili zmijskim, pomalo romantične, ali i izazovne gležnjače na vezanje nosit će se u dnevnim kombinacijama s trapericama, ali i u poslovnim varijantama sa suknjama, haljinama ili poslovnim modelima hlača. Neki modeli tek su najavili jesensku sezonu, a s novim kolekcijama očekujemo sve raznovrsniji izbor gležnjača.

Zara, čizmice sa životnjskim uzorkom, 299,00 KN
Stradivarius, Flat cut out leather ankle boots with studs, 299,90 KN
Alexander Mcqueen, Leopard print ankle boots, €690

 

Zara,
599.90 Kn

https://www.instagram.com/p/BrjSbPyjgYV/

https://www.instagram.com/p/BtMrOm9jXmG/

https://www.instagram.com/p/B0yTPbaCi3s/

https://www.instagram.com/p/Bw2D0AtHoo3/

https://www.instagram.com/p/Bv_kkk3nNOj/

https://www.instagram.com/p/Bv3kk1MngC6/

https://www.instagram.com/p/BvPIwPgnaOd/

https://www.instagram.com/p/Bs_b25HhTUp/

@_living_with_style_

Foto: Instagram/net-a-porter.com/Zara/Stradivarius/Mango





Slični članci