Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Ovo je najšarmantniji ukras za blagdanski stol! Izrada će vam oduzeti svega dvije minute vremena, a oduševit će sve ukućane i goste

Sitno brojimo do Božića, a sada je pravo vrijeme da počnete razmišljati o dekoriranju blagdanskog stola. Uz ukusnu hranu i pokoji ukras, uvijek je lijepo vidjeti i domišljato posložene salvete, a ove godine oblikujte ih u male jelke! Iako izgleda komplicirano, izrada ove dekoracije oduzet će vam svega dvije minute vremena i nesumnjivo oduševiti sve ukućane i goste…

U kojoj god da ste fazi pripreme za blagdane, nikad nije prerano da počnete razmišljati kako ćete urediti stol na kojem ćete svojim uzvanicima poslužiti raznovrsne božićne delicije.

Stolnjak, svijeće, tanjuri, čaše i drugi upečatljivi detalji neizostavan su dio ove priče. Ako svoj stol želite podići na višu razinu te mu podariti dodatnu dozu šarma, poigrate se s ubrusima koji će goste dočekati na njihovim tanjurima.

@homebylise

Umjesto da ih samo zamotate i provučete kroz prsten za salvete, ove godine dekorirajte ubruse u obliku božićne jelke. Na prvi pogled, ova dekoracija odaje dojam kao da ste je dugo izrađivali, no zapravo će vam trebati svega nekoliko minuta vremena.

Salvete je potrebno položiti na ravnu površinu i preklopiti po dužini pa zatim još jednom na pola. Dobiveni kvadrat okrenite tako da slojeviti vrh gleda prema dolje i svaki sloj preklopite prema gornjem vrhu, ali samo do pola.

 
@birthelc

Okrenite ubrus na drugu stranu, pritom pazeći da se preklopljeni slojevi ne otklope. Desni rub preklopite dijagonalno prema lijevom gornjem kutu i ponovite postupak s lijevim rubom.

Ponovno preokrenite ubrus na drugu stranu i umetnite vrhove svakog sloja prema unutra kako biste kreirali bridove drvca. Isti postupak primijenite na svim salvetama te ih servirajte na tanjure uz ime gosta kojem ste namijenili pojedino sjedeće mjesto.

Pogledajte VIDEO:

Foto / Video: Instagram, YouTube

Slični članci